lunes, octubre 08, 2007

Qui collons en furta els mexeros??!!!

Hui parlaré de les coses que en fan ràbia 1000!! Perquè sí, perque hui estic super rabiosa i no pel fet d'haver de treballar (eso es una cosa que tengo asumida en pos de la cultura alcoiana, que si, Oskaru, que existe) Sinó perquè he patit un déjà vú i m'ha fet tantíssima ràbia que m'ha fet abandonar l'estat oníric de felicitat, lo qual encara m'ha fet més ràbia.

1- Barallar-me en la p... impresora cada vegada que he d'imprimir sobres. Ja no sé com dirt-li que els sobres que li clave són C5!! i no B5 ISO. Ooootia, és que em fa ser malparlà!!!

2- Que se m'apegue el cigarret als llavis i m'arranque un tros de pell al desenganxar-lo. Esto queridos amigos és molt, molt doloros, els fumadors ho sabreu. Fa tant mal com que un polo de gel se te pegue a la llengua.

3- Que el tio de Llorens en diga "xica". Bon dia xica... Ale xica... Dios xica... Grrrrr

4- Que el servidor en retorne tots els correus electrònics que envie a partir de les 5 de la vesprà!! Que si a mi me toca estar a l'oficina fins les 6 ell també.

5- Els funcionaris de l'ajuntment, i en particular els de la Turist Info (i si algu té algun familiar que treballa alli, m'hes igual) perqué són tots uns BOLSES. I per que me pareix molt fort que tan sols tingues 200 planols d'Alcoi, perquè a mi men fan falta 500!! A vore que pasa??

6- I acabe ja, perquè si m'arranque no pare... Que me furten els mexeros!!! Existirà un ratoncito Pérez que en comptes de dents s'enduga mexeros?? Serà un ratolí piròman??? Donde van a parar esos mexeros desaparecidos??

Donde vana a parar los arxivos eliminados de la papalera de reciclaje??? Existix algun tipo de basurero ciberespacial on moren tots els correus, missatges i pelis porno eliminades dels nostres ordinadors??? Serà Marte un vertedero ilegal de restos informàticos ...

Ale.

4 comentarios:

Osukaru dijo...

Si parles de cultura alcoiana es com si em parlares de Atlantis, jiajiajia!.

Que ja ho sé, que el teatre está molt be i tot això, però es que no estic gens possat en el tema.

Al final el diumenge entre pitos i flautes vaig estar lliure a les 21'45. Hora pefecta per anar a vore al amigo Viggo Mortensen en "Esperanzas del este".

(Si et resulta d'interes apareix en boles e inclús se li arriva a vore lo que li penja...)XD

Anónimo dijo...

jajajajajjajajajajajaj

puc dir una cosa que em fa ràbia? La dita: "vísteme despasio que tengo prosa".

QUÈ RÀBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Anónimo dijo...

volia dir "prisa"!!
:)

senilDion dijo...

German, què gran l'expressió que has trobat! "Vísteme despasio que tengo prosa". Perquè hi ha gent que de veritat té una prosa que no se l'acaba. Què pesats són!