martes, octubre 16, 2007

Like a Virgin

Bon dia!!

Primer dia del ciclo lunar superaooo!! Sí, hui és un dia fucsia (?¿), hoy es el dia de sentirse femenina, ajajaja, l'única que m'entendrà serà Wella. No es queixareu de les clases gratis de pisicologia femenina eh!! El dia de sentir-se femenina consistix en posar-se una falda wapeta, pintar-se els llavis, posar-se rimel i exarse a la calle. Ho tenim ben fàcil les xiques. No sé que fareu els pelilos per sentir-vos més pelilos... Supose que acomodar-se a la barra d'un bar d'eixos típics d'Espanya rollo l'Ideal, pendre un café, llegir el Marca i parlar de cotxes, de futbol o de lo mal que ho vau pasar a la guerra. O arreglar la instalació de llum de casa, o posar-vos un par de calcetins a la bragueta jajajajaja.

Hui he passat directament de posar la ràdio i m'he portat un cd d'orxata i agua-limón (mesclaet, vamos) Sempre que escolte la cançò de Like a Virgin en ve al cap el principi de Reservoir dogs quan estan els pelilos sentats en una cafeteria esmorçant, el típico desayuno americano, res de bocata de llonganiseta en tomaca i un tallat. No ells prenen café (aigua-xirli) tortitas i ous. Arrggghh!!

"Voy a deciros de que va Like a Virgin. Trata sobre una putita que es una máquina de follar, o sea, por la mañana, por la tarde, por la noche, polla, polla, polla, polla, polla, polla, polla. Entonces, un día se encuentra con un hijo de puta que tiene un pollón y... ZAS! El tío es cómo Charles Bronson en La Gran Escapada. Cava túneles. La tía ha encontrado la polla de su vida, y siente algo que no había sentido nunca, dolor. Dolor! Le duele, le duele, y no debería, porqué el paso debería estar ya bien abierto, pero cuando ese pájaro se la folla le duele. Le duele, igualito que la primera vez. El dolor, le recuerda a la máquina de follar, lo que sintió cuando era virgen, de ahí, Like a Virgin."
Tarantino en cau fatal!!! a mi el que m'agrada és el Sr. Rubio jejeje.

En fins feliç dia fucsia (?¿)!!!


3 comentarios:

wella dijo...

Però que desgraciats...
A mi Like a Virgin em recorda al show de la Bridget i les pobretes desgraciaes de la presó de Tailanda amb el wonderbra per fora del suéter. I a Mark Darcy, clar...

Mirims dijo...

Clar, clar. Mr Darcy... grrrrrr

Lluís dijo...

Ai ai, "La Gran Escapada"... millor "La Gran Evasión"