jueves, agosto 31, 2006

Que cosas me encuentro I

Que la gent no està bé ja ho sabeu, que internet és una porta EXIT per a la gent que no està bé també ho sabeu. Però és precís ensenyar estes coses?? Es precís fer pel·lícules com està?? Quantes voltes van haver de repetir les escenes?? El indio sucio e insincero encara viu?? És el verdader plasticman?? Poseu els altaveus a tope i no es pergau els ruiditos que li fan els osos al colega, són falsos, però falsos falsos.

Otra cosa el que sàpiga en quin idioma parlen que m'ho diga que m'apunte a l'acadèmia ja!!

Ale salut pa disfrutar-ho (jo no he pogut passar del minut 4, però esto se merece un anàlisi més a fondo... pròximamente)


KungFu vs. Yoga

2 comentarios:

Anónimo dijo...

He arribat fins el minut 7 i ja tinc prou!!! (que osadía la mía!) deveres que aquest video es digne d'anàlisi, de fet he arribat a la conclusió de que el plsticman hindú, amb "l'atuendo" que porta, es el PAJE DEFINITIU per a portar regals i demés en la cavalgada de reis d'Alcoi.

Un document impactant. Per cert, la llengua en la que parlen pareix una mescla entre francés i la llengua que parlava el Pigüi (el de plastilina!).

Aeu!

Anónimo dijo...

Hi everyone! I do not know where to begin but hope this site will be useful for me.
In first steps it is very good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)