martes, octubre 24, 2006

Trabajar es un placeeeeerr

Ei que calor que fa!! 24 d'octubre i estem a 32 graus!! Que està pasando?? La canicula no s'havia acabat ja?? En fins, ja fa temps que volia escriure algo en trellat... jajajajajajjaa (imposibol thing) però no que em pasa que no me centro, toi despistà!! Ací a l'edifici estan fetn obres, porten una setmana pegant trompaes, carregant sacs de porlan (mencanta la paraula porlan, no sé ben bé que és però mola dir-la pooorrrlan), els pasillos estan plens de rejols, cubetes, i obrers descamisaos, que ja podrien posar-se la camisa perquè tenen els pelets del pit plenets de boletes d'escaiola jajaja i això deu de fer molt de mal i no és gens sexi (els obrers no són sexis, els bomberos sí, però els obrers no) Que digo jo que quan arriben a casa i es dutxen... ai que mal soles de pensar-ho. Bueno pos eso que estamos de obras i fa ja dies que vaig darrere d'un sac de ciment, cada vegada que pase per davant d'ell estic tentadísima d'endur-me'l, aixina que hui li he fet una foto, se lo merece.



Maja la obrera eh!, en rao veia jo als obrers carregar els sacs de ciment en tanta alegria. Esta no busca a Jaks, busca a Juan o a Manolo. I el slogang que? Que me dieu? S'han preocupat de posar-li casco, total pa què? Si lo primer que li mires no és el cap, a que no? És el canalillo!!! No digau que noooo, sanguangos. La veritat és que el publicista de Cementos La Unión (Ribaroxa) se lo ha currao. A mi ma cridat l'atenció una coseta i com sóc una "picà" pos ho he tingut que buscar. Si es fijeu al costat de l'obrera sexi posa Carol Cluni, i he pensat serà el nombre de la xica, en plan portada del Interviu que està la xica en pilinguis i en un raconet el nom per si a agú li intertesa. En realitat es diu Carolina Pérez, però s'ha posat Cluni de nom artistic per si cola que és familia de George. Total que he buscat en el màgico Google (m'encanta Google, sempre que perc algo pense, si jo fora un ordinador posaria en el buscador càmera de fotos i de segur que m'ixiria tercer caixò, armari del pasillo... I allí estaria la càmera) En fins que he buscat per simple curiositat si Carol Cluni era algo i si, algo és... Esto me ha salido: "Tienda on line de perfumes y colonias para hombre con afrodisíacos, armas de seducción de la provocativa y morbosa Carol Cluni." Que os parece la Carolinaaaaa.

He estat pegant una miraeta... por curiosidad vamos. Bueno que voleu que vos diga en la web hi ha de tot, un consultorio sentimental, un joc per a que et torbes vestint-la o desvestint-la, sí he jugat, i m'ha dit que no le gustaba mi elección. També hi han dibuixos i tal pa posartelos de fondo de pantalla i un test, que si, que si que l'he fet, creo que como xico no tengo futuro... en fins, mejor me quedo como estoy.

Ralment m'he sorprès moltíssim i mira que sóc dificil de sorpendre eh! Això si que és saber vender señor cementos La Unión. I és que he continuat investigant (que me molaaa) i he descobert en este article que la Carol Cluni esta va neixer com a reclam publicitari, reclam publicitari que se les fue de las manos i que va acabar sent en una realitat vamos (Com els ninos de Prosikito, que podrien ser el regal estrella d'este Nadal). Segons el director general de la cia. de cementos: "«vendemos nuestros productos en el sector de la construcción, en el que, como es sabido, una amplísima mayoría del personal está integrada por hombres. Por eso cuando nos planteamos crear una forma de comunicarnos con nuestra clientela decidimos que ese vínculo, esa especie de mascota, fuese una mujer virtual». Y así nació Carol Cluni, cuyo apellido es acrónimo de Cementos La Unión."

ATENTION!! esa especie de mascota... (no vaig a fer cap comentari) Per favor senyor EVAX, hola soy tu menstruación???? Fes el favor de contratar al departament de marketing de los del cemento, eh!! Mira te propose un moreno, un rubio i un calvo. Jo crec que vendries compreses com a xurros. Tot és plantejarseu eh!

Miri. (la guardiana de la puerta ;p)


6 comentarios:

Anónimo dijo...

...jo tb he fet el test i la Carol Cluni es directa, prou directa, de fet em fa por...i m'ha fet plorar!m'ha dit que si m'he perdut un caíptol de Barrio Sésamo i que no tinc ni puta idea de vestir-la... Pos que vaja en pilota pikà i en les mans en les butxakes, a mi ke em diu!

En lo que respecta a mascota virtual...pfff! tampoc faré cap comentari.

Un post força curiós, ci cenyora!

El gran halcón espera... ;P

Anónimo dijo...

Però ja sabeu on ix lo del cigarro mentolado?

Mirims dijo...

NOOOOOOOO, però estem investigant. Me pareix que haure de montar un cicle de Bruce Willis, pa descobrir-ho... Un suplicio vamosss (stic sent irònica que lo sepas)

Anónimo dijo...

mmmm...un ciclo bruce willis. Sona molt be

Mirims dijo...

Quan vulgues i on vulgues ;)

Anónimo dijo...

Per cert,no sé si ho haureu vist, però açò deu anar per a a algú de vosaltres:

http://borraska.blogspot.com/2006/10/un-friqui-que-sepa-de-bruce-willis.html

Sí que va donar per a molt Bruce Willis en una nit de bufera!