miércoles, febrero 14, 2007

La ventana indiscreta

Una secretaria-comunicadora obligada a permanecer en reposo con su pierna escayolada procura escapar del tedio de la convalecencia contemplando desde la ventana de su casa el otro lado del patio. Per sort Alfred Hitchcock no vivia en ma casa, perquè la peli li hauria ixit un xurro. Si m'asome per la finestra l'unic que veig és la casa del Sr. Javier i pel carrer molt de moviment no hi ha. Per sort estem al segle XXI i la ventana indiscreta s'ha modernitzat molt, ara se diu internet i hi pots trobar coses molt més interesants que la finestra dels teus veïns.

Per desgràcia hui no és bon dia per asomar-se a la finestra. Segons un gran filòsof del segle XXI del qual en cionsidere fan, el conde Lequio, que te frases tan genials com "Pim Pam tengo una pistola Pim Pam que dispara sola", el día de San Valentin es el gotelé del amor. Mira m'ha fet gràcia esta forma de definir un dia com avui. Hoy todo es amor, fa un poc de agonia la veritat.

Ale com jo vull ser mala un dia com hui, per el que puga pasar vos deixe dos cançons . Esta és l'ultim hit que he descobert en la meua convalecencia, esta és una d'eixes cançons que no pots parar d'escoltar i més el dia del gotelé. I ara un enllaç, va que hoy estoy sembrà, a un grupet que també he descobert no fa molt Prin la la. Quan lliges: Si te gusta la poesia de Panero i los dibujos de Tim Burton te gustarà este grupo... que vols que et diga, po zi. Será que no tengo personalidad???

En finsss, feliç dia del Gotelé

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Què t'ha passat, princesa del Gotelé? Tas convalesiente? Tas bé?

senilDion dijo...

Prin La La és un poc "El traje del emperador".

De totes formes, el greatest hit és "Naves que dan vueltas a un balón". Jo crec que en els arranjaments li han posat polseta d'eixa dels Doritos. Si l'escoltes tres voltes, ja no pares.