lunes, enero 28, 2008

Despierta con alegria!!!

Aiiii, no estais contentos de que sea lunes???? jajajaja a que doy asco????



M'agrada molt està cançò. Serà per la primera frase que me trae recuerdos??

Aii, perquè escric en castellà??

I esta és una de les cançons que més rabia me fan, però també en fa saltar... rarita que es una




En fins, danzad, danzad malditos, jo no puc evitar-ho

Besiiiitooosssssss

viernes, enero 18, 2008

Alien's, Predator's i La Miri d'Espanya



Ai, m'encanta esta peli, no sé perquè, però en mola mogolló, és una d'eixes pelis que dius la puri que xunga pero como me ha molao, com Daño Colateral. Ahir van posar en Canal 9 Aliens Vs Predator, sense talls publicitaris que és lo que m'es mola!! Ja l'he vista 3 voltes, però cada vegada que la veig m'adone de més cosetes.

Supose que sabreu de que va la història no? Els predators envien a la terra als xoventes per fer la típica iniciació... como los indios que se'n anaven a posar-se segos a les montanyes, o els xovens de les tribus dels documentals que es fan 3 mil tatuages al cos... O com els quintos de Agres... Si, si els predators han de carregar-se als Aliens en una pirámide i els quintos de Agres han de carregar-se a tot un poble a base de cubates en la orquesta Montecarlo tocant a la plaça del poble.

Jo sóc superfan dels Predators, mira me cauen bé... serà que parecen malos però són más buenos que na! Eso sí, al Xuaxe o com li agrada que li diguen ara Señor gobernador de California, no deu d'haver-li fet massa gràcia que els Predators siguen els buenxas de la peli, con lo mal que se lo hicieron pasar en la jungla de no sé donde allá por los años 80, ejjejeje. (Apunte mega friki, el predator de Xuaxe era Jean Claude Van Damme disfrazao!!!) Segur que despres de vore la peli li va telefonar al director per dir-li: Ieee Paul que m'has fet quedar com un mariquitaa!!! En fin...

Y ara en otro orden de cosas. Açò és una rallada meua brutal que no m'ha deixat dormir massa bé. A ver, si es suposa que a Alien Vs Predator tot pasa el 10 d'octubre de 2004 (no és que siga tan friki, és que ho diuen a la peli, simplemente soy observadora) .... Están tontos o què?? O això o es que els protes han viscut a una cova tota la seua vida. Perquè vamos Alien es va estrenar l'any 1979 (buena añada) i Predator a 1987. Esta gente no va al cine o que¿????
Per a que despres diguen que les pelis no ensenyen res.

I para finalizar una crítica... Tan modernos, tan evolucionaos que estan els Predators que vienen con sus naves invisibles a la tierra con sus super armas al hombro i me sacan una camilla de lo més cutre per endur-se al quinto mort al seu planeta.... en fins se ve que no conocen el teletransporte.


miércoles, enero 16, 2008

Envia Paquito al 7777

Mondialment conegut. Qui no li ha comprat un numeret de loteria a aquest personatge alcoià?? Quina xica no ha patit les seues insinuacions i invitacions per acopmpanyar-lo a Mallorca a posar-li cremeta en l'ensqueneta???
Tot un homenatge!!



Esta fet amb amor, no en mala lleteta. ;)

Per Alcoi i per Sant Jordi!!!

Aiii, digau-me que ahir vau vore a les notícies l'arranc d'entrà de Bush i el principito d'Arabia Saudí!!!!



Per favooorrr, quan tardaran en posar-li de fondo Paquito el Xocolatero???
Espere que no se li ocurrisca a ningú convidar-lo a baixar pel carrer Sant Nicolau en la escuadra de negres!!!

martes, enero 15, 2008

El curioso incidente del consolador en el FNAC

Molts penseu que no tinc vergonya ni que la conec, però que sepais que últimament me estan sacando los colores con demasiada facilidad (serà la edad) Esta és la història:

Entraba jo al FNAC amb la Maytexu carregà de bolses després de comprar un regal per a una amiga a una tenda eròtica... seamos claros, vam comprar un consolador... més exactament el Ferrari de los consoladores a precio de Seat Ibiza, segons el depenent de la tenda. Quan de sobte els aparatos antirobo van escomensar a pitar i a fer llumetes rojes com si estigueren locos. En principi vaig pensar: ara comensen a caure globos del texo i confeti com si haguerem estat les clientes un millón. Però no. Por ahí no iba la cosa. El guarda de seguretat (que estava un poc mellao) es va arrimar cap a mosatros i:

La que no te vergonya: Acabamos de entrar
El Mellao: Ya, ya os he visto, me puedes enseñar que llevas en la bolsa???
La que no te vergonya: Mmmmmm, no
El Mellao: Permíteme la bolsa
La que no te vergonya: No la abras por favor que me muero. A mi ja en suava tot, la Mayte es partia el cul mirando en la distancia
El Mellao: (obrint la bolsa, mirant el que hi havia dins i posant els ulls com a plats) Que es esto??????
La que no te vergonya: Es un regalo para una amiga. Li hauria d'haver dit que era el ferrari dels consoladors a preu d'Ibiza...
El Mellao: Con una sonrisa socarrona. Si ya... De sobte sona el meu móvil... Esa va a ser la amiga del regalo
La que te vergonya: que me trague la tierra forpavooorrrr

La situació va durar a penes (de pena penita pena no de pelila!!) 2 minuts, però a mi en van semblar 2 hores, crec que vaig suar tant que vaig perdre fins i tot pes!!! en va descolocar tant que vaig ser incapaç de comprar res, i mira que és dificil que me salga yo del FNAC con las manos vacias!!!!

En fins, que esta situació supera de ben lluny a la del tanga en l'autobús. I esta és la vertadera història, si escolteu alguna altra versió en plan el guarda de seguretat estaba suuper bo i en va proposar probar l'aparato o que vaig acabar tancada a un cuarto oscuro, donde meten a los maleantes... Són mentiras, esta és la versió bona, la que no fa risa vamos.

Ale, que viva Sarko!



martes, enero 08, 2008

Comentari Nespresso (palabra de George... Clooney of course)

No es que yo entenga massa de política internacional, però a vore qui és el xulo que no vota al candidato republicano a la Casa Blanca... O me votas o viene Chuck y te da de patadas voladoras.

No entenc res del que diuen al vidrio... Francamente queridos, me importa un bledo!!

jueves, enero 03, 2008

FELIÇ Dos mil Ocho...que rima con mariposa

Hola xatoss!!!

Espere que entrareu en l'any de la rata en bon peu (bé fins febrer no estarem però a la tele ja estan dando por c...) Diuen que enguany tot aquell que tinga una rata tindrà sort... veges tu!! a Finlandia s'han tornat lokos i les rates s'han acabat a les tendes d'animalets. El fret no porta res bo. En fins que jo no vaig escomensar en massa bon peu l'any (coses de xiques supose) però bé, enguany m'he proposat ser millor persona i portar-me bé... ja m'han dit que això és imposible jejeje aixina que no sé si fer l'esforç de intentar-ho... que hago me reabilito o no??