viernes, enero 18, 2008

Alien's, Predator's i La Miri d'Espanya



Ai, m'encanta esta peli, no sé perquè, però en mola mogolló, és una d'eixes pelis que dius la puri que xunga pero como me ha molao, com Daño Colateral. Ahir van posar en Canal 9 Aliens Vs Predator, sense talls publicitaris que és lo que m'es mola!! Ja l'he vista 3 voltes, però cada vegada que la veig m'adone de més cosetes.

Supose que sabreu de que va la història no? Els predators envien a la terra als xoventes per fer la típica iniciació... como los indios que se'n anaven a posar-se segos a les montanyes, o els xovens de les tribus dels documentals que es fan 3 mil tatuages al cos... O com els quintos de Agres... Si, si els predators han de carregar-se als Aliens en una pirámide i els quintos de Agres han de carregar-se a tot un poble a base de cubates en la orquesta Montecarlo tocant a la plaça del poble.

Jo sóc superfan dels Predators, mira me cauen bé... serà que parecen malos però són más buenos que na! Eso sí, al Xuaxe o com li agrada que li diguen ara Señor gobernador de California, no deu d'haver-li fet massa gràcia que els Predators siguen els buenxas de la peli, con lo mal que se lo hicieron pasar en la jungla de no sé donde allá por los años 80, ejjejeje. (Apunte mega friki, el predator de Xuaxe era Jean Claude Van Damme disfrazao!!!) Segur que despres de vore la peli li va telefonar al director per dir-li: Ieee Paul que m'has fet quedar com un mariquitaa!!! En fin...

Y ara en otro orden de cosas. Açò és una rallada meua brutal que no m'ha deixat dormir massa bé. A ver, si es suposa que a Alien Vs Predator tot pasa el 10 d'octubre de 2004 (no és que siga tan friki, és que ho diuen a la peli, simplemente soy observadora) .... Están tontos o què?? O això o es que els protes han viscut a una cova tota la seua vida. Perquè vamos Alien es va estrenar l'any 1979 (buena añada) i Predator a 1987. Esta gente no va al cine o que¿????
Per a que despres diguen que les pelis no ensenyen res.

I para finalizar una crítica... Tan modernos, tan evolucionaos que estan els Predators que vienen con sus naves invisibles a la tierra con sus super armas al hombro i me sacan una camilla de lo més cutre per endur-se al quinto mort al seu planeta.... en fins se ve que no conocen el teletransporte.


8 comentarios:

Lluís dijo...

Fuà, pues imagina uno que ha vist a trossos Alien i Predator (les primeres soles), i no ha vist esta de la que parles... i l'obliguen a anar a veure Alien vs. Predator 2.

Això sí, perquè anomenar Predalien a l'engendro? Millor Alienator, dic jo.

Anónimo dijo...

Predator li té una "retirà" a Ana Botella, no? :)

Anónimo dijo...

alien es el más grande

Anónimo dijo...

Me dijisTe que eSte era paisano tuyo, ¿no?

http://es.youtube.com/watch?v=9Vimw5Iwb1E

Mirims dijo...

Sr. R.Scott tal vez Alien sea más grande en tamaño... Pero no hay quien pare al Predator.jejeje
Gora Predators.

Jimi?? Encantadísima de volver a verle por estos lares. (he sentido verguenza ajena viendo el video!!)

German... Ana Botella?????

Viper... jo tenia un amigo que me acompañaba al cine...

Pelilos, pelilos, pelilos

Anónimo dijo...

Carrasquete y Scott somos el mismo hahaha ¿JiMi? PueS No mE SueNa... ;)

grande dijo...

www.grandegrandexl.blogspot.com

Anónimo dijo...

i tant! si puguera penjar fotos en els comentaris t'ho demostrava! Per cert, a mi Àlien no m'ha fet mai cap gràcia... ni quan voler fer evolucionar el personatge emocionalment ni quan exageraven les escenes de saliva... quin plom de bitxo! :)