martes, enero 15, 2008

El curioso incidente del consolador en el FNAC

Molts penseu que no tinc vergonya ni que la conec, però que sepais que últimament me estan sacando los colores con demasiada facilidad (serà la edad) Esta és la història:

Entraba jo al FNAC amb la Maytexu carregà de bolses després de comprar un regal per a una amiga a una tenda eròtica... seamos claros, vam comprar un consolador... més exactament el Ferrari de los consoladores a precio de Seat Ibiza, segons el depenent de la tenda. Quan de sobte els aparatos antirobo van escomensar a pitar i a fer llumetes rojes com si estigueren locos. En principi vaig pensar: ara comensen a caure globos del texo i confeti com si haguerem estat les clientes un millón. Però no. Por ahí no iba la cosa. El guarda de seguretat (que estava un poc mellao) es va arrimar cap a mosatros i:

La que no te vergonya: Acabamos de entrar
El Mellao: Ya, ya os he visto, me puedes enseñar que llevas en la bolsa???
La que no te vergonya: Mmmmmm, no
El Mellao: Permíteme la bolsa
La que no te vergonya: No la abras por favor que me muero. A mi ja en suava tot, la Mayte es partia el cul mirando en la distancia
El Mellao: (obrint la bolsa, mirant el que hi havia dins i posant els ulls com a plats) Que es esto??????
La que no te vergonya: Es un regalo para una amiga. Li hauria d'haver dit que era el ferrari dels consoladors a preu d'Ibiza...
El Mellao: Con una sonrisa socarrona. Si ya... De sobte sona el meu móvil... Esa va a ser la amiga del regalo
La que te vergonya: que me trague la tierra forpavooorrrr

La situació va durar a penes (de pena penita pena no de pelila!!) 2 minuts, però a mi en van semblar 2 hores, crec que vaig suar tant que vaig perdre fins i tot pes!!! en va descolocar tant que vaig ser incapaç de comprar res, i mira que és dificil que me salga yo del FNAC con las manos vacias!!!!

En fins, que esta situació supera de ben lluny a la del tanga en l'autobús. I esta és la vertadera història, si escolteu alguna altra versió en plan el guarda de seguretat estaba suuper bo i en va proposar probar l'aparato o que vaig acabar tancada a un cuarto oscuro, donde meten a los maleantes... Són mentiras, esta és la versió bona, la que no fa risa vamos.

Ale, que viva Sarko!



5 comentarios:

Anónimo dijo...

¿...para una amiga? jajajaja Muy buena la historia. Podría encajar en Clerks 3

Salud

Anónimo dijo...

a mi, el que realment m'agradaria, és sentir com ho conta el "mellao"!! :))

Anónimo dijo...

JONA DICE: JAJAJAAJAJAAAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAAJJAAJAJJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAAJAJAJJAAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA!!!!!!!!!

Por que a mi no me pasan esas cosas? AAh si, porque no ando con consoladores por la calle... (De que color era? Era plastico o sintetico? con forma de glande o simplemente alargado? QUEREMOS SABER)

Anónimo dijo...

sip sip

Así fue y doy fe de ello!!!

Mytechu (la que se partía el culo de risa no tan a distancia...)

Mirims dijo...

Mmmmm Clerks 3...

Jona, anava a posar-te una foteta de l'aparato però el filtro de palabras potencialmente sexuales de google no me deja, asina que imaginatelo, supose que és dels normalets.

German!!!