martes, julio 01, 2008

Una raó més per ser Republicana

Arriba Españaaa!!

Per fi sóm campions d'Europa... de jurgol, el deporte rei. Ara en ve al cap l'slogan de Cuatro que resava: "Qué vas ha ahcer si ganamos la Eurocopa?" Pregunta a la que la gent responia: Res!! amb la coletilla... "Si en donaren algo per guanyar-la..." Pooossss mira que casolitat, m'acaben d'ingresar part dels 400 € de ZP. Coincidència? mmmm no creo. si hui estiguerem en eleccions la victòria de la selecció de jurgol estaria al programa electoral socialiste. Ja estic veent a Aragones dient "Yo soy de ZP".

Els bots que pegava el presi al palco eren més que d'alegria per la victòria... Ara ja no haurà de recurrir al rei (el de verdad) per a que se li obriguen portes de cases blanques, roses o verdes. Ara ja sóm campions d'Europa, menos mal. I és que diuen que l'esport és un dels millors embaixadors.

Ara tots els xiquets tornen a voler ser jurgolistes i els pares tornen a somiar en ser pare de jurgolista, però dels que cobren 200.000 € per guanyar un partit, o sis, m'és igual, però 200.000€ (es que sóc incapaç de calcular quanta pasta és això, però un webazo) Tal volta m'equivoque però en sembla que guanyar una medalla d'or olímpica eren uns 70.000€, no estic segura, el que sí sé és que no arribava ni de lluny a 200.000... Però les Olímpiades no són la Eurocopa, ni l'atletisme, el tir o la gimnàstica no són el jurgol.

I per això i perquè enguany els mags de l'orient no en van dur ni carbó sóc Republicana.

FIN

Salut i República.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

radical! :)

Mirims dijo...

perdona... VANGUARDISTA Y RADICAL!!