lunes, julio 21, 2008

La muerte en moto

Una no gana pa sustos ni disgustos... Després del finde de mega-relax, que una ya no tiene edad para ciertas cosas, llega la pena del dilluns, de tornar al muermo del dia a dia, de mirar pàginas sin sentido en internet i esperar que pase lo que nunca pasará...Esperaaarrrrr... mirar el móvil i vore com pasen els minuts. Que largas son las mañanas ahora.

I fins ací els dsgustos... pel que fa als sustoosss... Stalin me va a matar, ara li ha pegat per la literatura, sobretot per les noveles de ciència ficció... bueno ès que són a les que arriba. L'altre dia estava de tranqui asobinà en el mini-sofà quan de sobte... vaig vore que un llibre de l'estanteria es menejava... mecagoentó! Serà que mon tio ha tornat a casa?¿ Serà que torne a tindre companys de pis fantasmagòrics?¿... A nooo, si és Stalin!!






Ai que pena penita pena de lunes

Mi otro yo

3 comentarios:

Mirims dijo...

Es que està rodada en Dogma... titutitu

wella dijo...

Jajajaja!! Què bo, Mirims!! Ara, tu sembles un pare d'eixos q gravaven les embiscaes dels fills i després les enviaven a Videos de Primera, pq mira q m'ha fet patir l'animalet quan volia menejar-se d'estanteria i no podia!!!!


PD: Tinc la mateixa làmpara q tu! Pero en taronja!!!

Mirims dijo...

Wella és que sóm tope modernass!!!!