miércoles, mayo 14, 2008



Pues sí señores. Per fí, ja estic instalada al nou piset... encara en duren les agulletes o como se debe de desir cruiximents. Tengo los gemelillos más duros que Ronaldiño.

He canviat Sant Francesc (patrón de este mi pueblo) pel Dr. Guerau... donat que no he aconseguit que se obre sobre mi ningun milagro a ver si con un intelectual me va mejor. En fins,porte tres dies allí i sols he aconseguit dormir un dia. Piano, piano.

Ja vos aniré contant... o algo

Besitosss y Lacasitoossss

6 comentarios:

wella dijo...

El Veneno éste es veu que es sap lo del Prinsipio de Heisenberg del que ens ha parlat el Moreno al seu blog: está sempre en moviment. No sabrà qui és, ni com està, però es mou.

Pues tú igual, Mirims: meneja't.

I, per cert, Sant Francesc tb és patró del poble????? Jo diria q amb Sant Jordi i Sant Maure ja anavem bé, no... Ai, quin poble!!!

Mirims dijo...

Aiii wella mira tu com som en este poble. Sant Mauro i Sant Francesc són patrons d'Alcoi perque ens van salval 'un terratrèmol i Sant jordi és el patró de les festes.

Es como San Fermín y San Saturnino en Pamplona... I tu dirás i a mi que San Saturnino i Pamplona.

Es que tinc un trauma molt gordo en este sant que no es gens de la meua devoció, i no per que una siga beata, però perdre 16.000 euros duele, duele casi más que los síntomas premenstruales.

En fin.

senilDion dijo...

San Saturnino va perdre 16.000 euros? M'estranya perquè, sent les coses com són, si haguera perdut 16.000 euros l'hagueren excomulgat en lloc de fer-lo sant.

Anónimo dijo...

ehhhh

ole ese pisito nuevooooo
fotos please!!!

Este sí que lo tengo que ver...
:-P
mytxu

Lluís dijo...

Eeeem, a risc de ser pedant, és més fàcil que ara obre un miracle sobre tu, perquè el tal Dr. Guerau era el reverend Buenaventura Guerau, qui va "descobrir" una imatge de la Verge en un lliri... ja saps.

Mirims dijo...

Viper... EMPOLLON!!!!! jajajajajajaja