lunes, julio 30, 2007

Duro de Matar 4.0 (lease cuatro punto sero)

Gracies, gracies a la señora madre de Ramón Langa per haver-lo parit. Gracies a les empreses tabacaleres per haver col·laborat a donar-li eixa veu. No m'he pogut esperar fins el 7 de setembre per anar al cine a vore'l, mi heroe, mi calbito preferido... John McClaine. Me baixat la peli es español latino (la "culpa" és teua Pau). Que pasa weeiiii??

No es lo mismo, el John McClaine sumericano és un poc mariquita, no dice palabrotas diu coses com "si no me dises lo que quiero te rompo la quijada" Ramón haguera dit: "Et pegue un òstia el mate" jjajajaaja. Tot i el doblatge que com vos dic és fatal, la peli en va molar, a més apareix el Sr. Kevin Smith fent de superfriki informàtic i en la seua batcova hay detalles mega frikis a comentar (espere que vejau pronte la peli per poder fer-ho). No vos conte més coses de la peli, soles vos dic que la xineta dels collons costa més de matar que el malo de Scream. Una cosa que vaig trobar a faltar és els cigarrets, perquè que jo recorde McClain estava més enganxat a la nicotina que jo. Hi ha més d'una escena en la que es troba a faltar el cigarret en la boca del calbito, como por ejemplo... després de pegar-li la palissa padre a uno dels malos i fer explotar un edifici, ahí s'hauria d'haver fumat un filter. En fin se lo estarà dejando. Serà la edad.


4 comentarios:

Osukaru dijo...

A mi la saga esta de la jungla de cristal... ni fu ni fa, pero supose que aniré a vore-la, però només per que ix el Sr. Smith. Que conste!

Au, penjà!

Lluís dijo...

Esta toca, clar, però abans tinc programat "Planet Terror", i d'ací poc "Los 4F 2"... estiu friki-cinèfil!

senilDion dijo...

M'ataca el sentiment de culpa. Han estrenat Transformers ahí?

Plissken dijo...

Juas juas, "que te parto los guacamoles"... En fin, Mirims, yo soy ULTRAFAN de McClane, pero me espero hasta el 7 de septiembre.

Eso sí, descargate Hot Fuzz con subtitulos para tener más racion de Spaced/Zpmbis Party ;D

¡Yupikailli!