lunes, junio 05, 2006

No te digo na i te lo digo to

Com a bona xica que sóc des de fa 26 anys, m'encanten les pelis d'amor. Sí que pasa mentiria si diguera el contrari. Però estes pelis m'agraden 4 dias al mes, eixos 4 dies del mes que no t'apetis pensar, soles t'apetis inflar-te a gelat de xocolate del Mercadona.

Sóc fan d'apuntar-me els dialegs de les pelis, sempre porte una llibreta i un boli en el bolso, mai se saps quan escoltaras o llegiras alguna cosa bona digna de ser apuntada. "Por ti insultaria a los de la cola del paro" "No es amor un amor que cambia siempre por momentos o a distanciarse en la distancia tiende..." He oido que me llamabas telepáticamente"

Hui, però, no és uno d'eixos dies, no. Més bé hui és un dia de Battlel Royale o El exorcista. No obstant això vos deixe una de les declaracions d'amor més reboniques i històriques de la tele. Personalment, si a mi em ve Errol Flynn i em diu això... li dic que si eh! Vale que el tio fora un pc gallón, però bueno... nadie es perfecto, no? Si més no això diuen.


4 comentarios:

Anónimo dijo...

TE ATREVES??
ME ATREVO.

uff cuánto tiempo desde esa peli!!!
pero por tu culpa, sangüanga, errolflins ha bajado varios puntos...ains... eso sí, me he reído una cosa mala jejeje
bsos desde Alacant!
miss u Kikiiiiii

Lluís dijo...

Juajua!, què bons eren els del Informal...
Per cert, ja seria hora de canviar això de la capçalera de "viure en un poble que no em mola gens", que ja no estàs en Sanvi... O encara val?

Mirims dijo...

Si supiera como se hase... Que desastre, que desastreeeee!!!

Lluís dijo...

Doncs quan entres a blogger vas a "cambiar valores", i allí ho veuràs, on diu "descripción".