jueves, noviembre 22, 2007

Lala nosemocurrena!!

Qui ha sigut? Qui va estar este finde en Altea i va segrestar Ovalie? Menudo marronazo li ha caigut al dominguero... Estarà en alguna caseta del Baradello ajjaja A vore qui la torna ara, saps? Com et presentes a comisaria a tornar-la... has de tindre una bona historia :

Dominguero: Noo es que la vam vore i el xiquet es va encarinyar...
I els policies: Puufff, pero hombre de Diossss!! a quien se le ocurree??
Dominguero: Eh, jo que sé com estava per alli... que anavem a saber mosatros que tenia GPS??!!! Jo no tinc GPS, tinc la Guia Campsa!!!És una tortuga... un animalet pa que es torbe el xiquet.

I després ixir en la tele, en España directo i tal... Tenim a l'alcoià que es va endur la tortuga... el Ciudad... la dona esta rubia de Canal 37... Pobre padre de familia. Encara que també pots fer-ho anonimament... la deixes en el estanque de la Glorieta en els patos i que la trobe el jardiler o algún iaio dels que prenen el sol i parlen del València.

Això si está viva perquè el més segur és que esté morta... asesinato. Mare meua... ara l'hauran de desenterrar del bancalet de la caseta i fer-li l'autòpsia per trobar el GPS. I anar-se'n a Bocairent i asclar-lo, i dic Bocairent perquè és un poble que pareix que estiga lluny però està aprop (jeje).

En fins, un canyaret.

;)

lunes, noviembre 19, 2007

Mercii, Mercii

Moltíssimes gracietes a tots perles felicitacions i el suport moral!! Gràcies al 1, al 2 al, 3 i sobretot gràcies al complementari ;) Gràcies fins i tot als que arriben tard jejejej. Por que los últimos serán los primeros.

Gracietes per els regals (m'encanten els regals jiji)

Besitos y Lacasitos

Miri

viernes, noviembre 16, 2007

Alegrias en la vida hay pocas... Hoy en Radio 3

Hui si!! Today is de day. 28 añazos, se me pasa l'arròs ajajajaja.

28... 2+8= 10... 1+0= 1!! Menos mal imparell i primo!!

Hui m'he alçat contentíssima, no sé si perquè és divendres, o perquè hui sóc la prota ajajajja. Hui sí podeu dir-me piropos. A les 8 del matí Bancaja m'ha enviat un missatge dessijant-me feliç aniversari, entre paréntesi posava: No et morigues mai i acaba de pagar la hipoteca ajajajaj

Hui estic més alterà de lo normall aixina que si dic animalaes ruego me disculpeis.

I ara... la noticia... Ja sóc independent!! He canviat a Sant Josep per Sant Francesc, he canviat un entresol per un tercer pis (se me va a poner el culo duro de pujar escales ajajaj) He canviat 107 metros cuadrats per 40 jajajaja. Ja tinc piset de soltera!!!! Estic super ilusionà intentant decorar als 40 metros ajajaja. Està prou wai el piset i tiene sorpresaaa ejje. encara que la millor atracció està al dormitori... i esto no va con segundas intenciones (?¿?) El meu llit és el Dragon Khan del Grupo Lo Mónaco!! És uno d'eixos que tenen mando a distància y suben y bajan, jajaj mola molt, mareja un poc però tot és acostumar-se.

En finnsss, que viva el arros BOMBA!!

Hoy invito a cañas i tarta de xoco (empaxo asegurao!!!) al Vodoo a les 20.00 jejeje. Te lo vas a perder????

sábado, noviembre 10, 2007

Feliz, feliz no cumpleaños a MI!!!





viernes, noviembre 09, 2007

"Voy a casarme conmigo: de blanco y con guateque...

...y con Goran Bregovic detrás"


Vaig a contar-vos una d'eixes coses que me pasen i que vos fan molta gràcia. Este matí m'he estampat contra una porta de vidre!! I m'ha ixit un chirlo mediano en el front!! No sé perquè no posen vinilos o algo en les portes... en finss que això m'ha passat a les 9 quan anava a comprar el periòdic, ara són les 11:45 i m'he fet un pedaso de forat en els pantalons... menos mal que llevo braguitas monas perquè vaig ensenyant el cul!! No sé com m'ho he apanyat però m'he enganxat en algo pujant a fosques per l'anfiteatre... Sí a fosques, hay que darle un poquito de emoción a la vida. Saps eixes coses que fas i que saps que ho passaras mal, però les fas... I no em referics a l'últim ron en cola, ni a la galeta suïssa rellena de xoco. Parle de passar por... però por induïda. Eso que viene a decirse ser masoca. ("Eso que viene a decirse" ?¿?¿)

A mi em dona mal rollo baixar pels tunels de Batoi... I tot i això ho faig, a horas en las que una señorita no deberia caminar sola por la calle. Però mola el subidón. Com quan ens colabem en el mas del Romeral, a jugar... mira que hi havien llocs per jugar i teniem que clavar-se en una casa abandonada con fantasmas y todo, però fantasmes de veritat res de llegendes urbanes. O colar-te en una altra sala al cine i vore una altra peli...


A que va a ser que sí que soy una MALANDRA???¿?¿?

;)



miércoles, noviembre 07, 2007

5 MUSARAÑAS y media

A mi és que a voltes em pega per pensar unes coses molt rares...

Diuen que els homens teniu el cervell en la punta de la pelila, no?

Si pense en el que vos mola als tios... en venen al cap tres coses:

1. El deporte, en cualsevol de les seues vessants, i sí, açò inclou lo de tirar pilotetes de paper albal, pells de pistaxo o xinetes al cap de la gent.

2. Tocar el tambor, donde tambor se puede sustituir por pandereta, mesa, o qualsevol objecte al que pegar trompaes.

3. La tecnologia, las cosas con cables o motores, vamos.

Després de sopesar estes... coses (de segur que hi ha algun término matemàtic per dir-ho) he arribat a la conclusió, y con esto acabo queridos caballeros, que si los tios fuerais ordenadores... es podria dir que teniu el disc dur fragmentat en dos:

1. C/ Cabeza

2. F/ Falo

no?

Espere alguna rèplica. Vaja, si teniu accés a C:/...

Desde Rusia con amor...

La Miri d'Espanya

El Xiringuitoooo

Vaig a dir-ho ràpid perquè hui vaig de cul!!

Alcoi ha sido seleccionada, no sé per qui collons però molt bé no té que estar, per a batre el Record Mondial de Pulpo a la Gallega...

Si, si, jo també he fet la mateixa cara quan he passat per la plaça i he vist el xiringuito de taules montat.

Pulpo a la Gallega... en Alcoi... En finsss no saben el que han fet. Ja hi han iaies en casco pegant voltes a la bandeja esperant a que encenguen el foc per a menjar de baes.

Ai que pueblo!!