lunes, marzo 14, 2005

Dejad que los Frikis se aserquen a mi

Mare de Déu senyor!! Acabe de ser atacada per un mosquit, de grandes dimensiones, mentres pixava. Que lluita més complicada allí asseguda pegant volantaes amb les mans (con si estiguera fent capoeira!!). Però que pena, que pena!! al final l'he aplastat entre les mans, que pena. Quan superior me sentio!!

Hay que relacionar-se, fer amics, coneixer gent nova i diferent perquè això fa engrandir a la persona, això diuen no? La veritat és que els personajillos que estic coneixent últimament no sé si m'engrandisen molt. Va a ser que realment tinc un imàn per als frikis???? (va per tu P) El dissatbe vaig descobrir un personatgeeeeeeee, bé una personatge més bé. Diossss!!! com pot haver gent pel món con ella??!!! Us posaré en situació, estavem fumats, punto i pelota. (s'hau situat, no?) No se com collons va ixir a la conversa, però d'estar parlant de pelis de Jacki Xan vam a cabar parlant dels transplantes d'organs (????) jo tampoc m'ho explique. Total que algú va mencionar una notícia que va ixir a la tele fa poc i que dia algo així com que el cor del cerdo (l'animal, no l'home) era el més paregut al de les persones (rollo com que el nostre genoma és molt semblant al de les mosques, jo conec a més d'un moscardó que el te igualet, de segur que si ho penseu trobeu més d'una mosca cojonera entre vosaltres). I la personatge diu: Entonces si a una persona le transplantan el corazón de un cerdito...... se enamora de una cerdita????... Cara de asombro, ulls desorbitats, boca "auberta", muscles amunt... No acabava d'entendre el que havia dit, que gran pensadora!! Però ahi no acava la cosa nooooo, es va quedar pensant un poc més (con Joui el de Friends intentava multiplicar 345 per 12 de cap i sense gastar els dits), clar ningú podia obrir la boca per dir-li res, i tampoc era plan de riures en la seua cara (no es fino, nooonono) Però va ser inevitable no nos pudimos resistir quan va continuar dient que ella no volia que li posaren el cor de un altre per que imaginat que te'l posen de una xica i et fas lesbiana..... ....... ....... ...... De sobte la meua cara es va convertir en la diana d'un milió de gotes de coca-cola que la xica que tenia denfront de mi va escopir (li ho vaig perdonar, perquè davant de comentaris com aquell s'ha de perdonar tot). A mi se ma va descojuntar la mandíbula vos ho jure.
Despres de 180 segons rient-se no del comentari, sino de la personatge que l'havia fet (les coses com són) vaig pensar: Miri no coneixes a la xica, a lo millor ho diu de conya per fer un xiste o algo. Però nooooooooo nononononononono, ahi no va quedar la cosa. Minutillos después en les xulles i les llonganises a taula, la companyera es va superar. Increible però cierto. Estavem parlant de que en la Uni no hi havien merdes de gos (??????) Sus repito que les converses no eren molt normals, total que parlant, parlant de que si la uni esta molt neta, però San Vicent és el poble més recoxino que conec (a los hechos me remito, faré fotos del meu carrer pa que ho vejau) Bé al tema, a mitat de la conversa i en el pitjor moment (estavem sopant recordeu-vos) la companyera diu pos jo no tire mai els papers a terra, fins ací normal i coooreecccto, m'els guarde en el bolso i aixina els tire en Alcoi pa que es senquen com a casa, açò ja és un poc més raro, i mai en tire uno soles, sino de dos en dos o de quatre en quatre, sempre en grups de números parells, perquè així no es senten soles.... .... .... a puntet vam estar d'avisar a una ambulància, perquè una casi s'ofega en un troç de llonganisa. Eso no se hace, eixos comentaris es fan quan ningú te la boca plena.

Resumiendo una persona que tira els papers de dos en dos a la papelera pa que no es sequen soles i els tira a Alcoi soles per a que es senquen en casa i que pensa que si et transplanten un cor de cerdo t'enamores d'una cerda no és molt normal. I el que és menos normal és que gent com esta tinga carreres i masters i novios tios buenos. Muerte a las rubias peligrosas!


Dejad que los frikis se aserquen a mi!!

Besos mil.

Miri.

P.D: Jejejejeje (va por ti M) DIOS DAME PASIENCIA, PORQUE SI ME DAS FUERSA LO MATO!

1 comentario:

Anónimo dijo...

ahhhhhhhhhhhhhh
komo mola!!!
VIVA LA MIIIIRIIIIII Y SUS ORCOOOOOOOSSS!!!!!!
BSOS MIL