jueves, agosto 30, 2007

Crònica del partit

Puc resumir sense problemes i ben fàcilment la vesprada d'ahir 29 d'agost amb una sola paraula. CALOR!! al loro cantimploro, calor en maiúscules. Per l'amor de Déu!! Que basca eh!

Però yo he venido aquí a hablar del partido. El Paco Humbral deu d'estar pegant-li la palissa a Javhè ara mateixa. M'imagine el canyaret:

Javhè: Xe redéu Paco calla ja. Descansa un poc la llengua.

El que habla de su libro: Mira Dios yo creo que deberias cambiar tu forma de actuar, hazte moderno como yo, que así no llegas al pueblo. Si quieres te hablo de mi libro.

Javhè: Recollons Paco eres pesat eh!! Ja en semblava raro que Satanas no te vullguera.
I al cap de Javhè es representa una escena típica d'elegir els menbres dels equipillos de basket per jugar un partidet al recreo jejeje.

Bé, el partit d'ahir, supose que el vorieu a la tele, no va ser un gran partit, de fet 87 punts són pocs per al que ens tenen acostumats, però és normal en la CALOR que feia al pavelló. Casi que van estar més per terra perquè s'esvaraven en la suor que els regolava jaajja. Tot i que no van haver massa "jugones" va ser emocionant per a mi. La veritat és que en vaig perdre prous jugades, però és que hi havien tant puestos on mirar que me despistava. Que si el iaio venent bocadillos de xoriç, que si el zeppelin d'ONO ens tapava la canxa (per cert que vaig descobrir que el zeppelin el menejaven a radiocontrol, menudo curro, i no perquè porte molta faena la cosa, sino per que el tio que el comandava estava tot repantigat a una cadira i soles menejava dos ditets) Les animadores, muy dispuestas jajajaja. I els animadors... Suso, un tio que es dedica a pegar-se carreres pel parquet en una bandera a la ma i el Hipihopero, al que gairebé no se li entenia res del que dia:

Hipihopero: Donde estamos?? Donde estamos?

La gent de la grada: Biiiieeeeeennnnn, rollo los payasos de la tele jajaja.

Hipihopero: Que donde estamos???

I Rajoy, Dios mio, és alt eh!! I estava super concentrat veent el partit no com altres personajillos de la gada d'autoritats que estaven més pendent dels telèfons mòvils. I la Trini Miró, també coneguga com la Kili Miró!! allí sentada a la derecha de Dios padre. En feia risa vore-la, perquè és políticament incorrecta jajaja, ella feia la ola, ballava, aplaudia, como las personas normales, claro que si. I Peralta!! que ara porta una meleneta molt pija que li tapa les entrades, per cert que era l'únic que anava en un polo de mànega curta, cosa que no entenc, se sabe que eres un personajillo de la política quan vas a un "acte" per dir-ho d'alguna forma, i vas e camisa de mànega llarga i americana encara que estigues a 50º, serà que els polítics no pasen calor ni suen?? Nu sé, hi havia més gent coneguda, una negreta que va resultar ser Miurka Montalvo i Rafael Zurita, que no el coneixeu però que a mi em porta records d'estius estudiant les democràcies europees i la desfragmentació de l'antiga Iugoslavia. Eres un cabrón Zurita (i ho dic perquè sé que no em llegirà mai, perquè entre altres coses perquè no crec que entenga este dialecto de las montañas).

En fins que el partit bé, el lloc fatal, però fatal, el pavelló tenia més columnes i escales que el Calderón, l'aire acondicionat... brillava por su ausencia, vaig destrosar el tríptic de propaganda de tant abanicar-me, per sort quan va acabar el partit i ixiem del recinte les xiques d'ONO ens van donar un pai-pai... Supose que per fer-se aire al cotxe mentre el climatitzador climatizava.

I una crítica més, em pareix una super coxinà que es puga menjar dins del pavelló, l'home que teniem sentat al costat feia una peste a xoriç insoportable i ens tirava les pells de pipa als peus!!

Pel que fa als jugadors... En directe són molt més alts, més wapos i estan més flacs!! I Montes és més alt del que pareix, Epi está quedant-se calvo (cosa que soles pots saber quan està sentat per que clar a ver quien le ve la coronilla al tio jajajaja) Llàstima no haver portat la pancarta. I Iturriaga... simplement m'encanta, tot ell, diguen el que diguen.

Moltes gràcies Luis ;) besitos, besitos, besitos


Aaa otra cosita, el lema eixe que s'han inventat de Somos la Ñ, únete a la eñemania... me pareis un poc ... fascista no és la paraula, però no m'agrada gens!!!


FIN

martes, agosto 28, 2007

Simplement és dimarts

Ai, ai, aiiiii!! Fa una hora estava estesa en terra en el carrer Santa Rosa. M'he pegat una òstia brutal, però brutal eh!! He entropesat en algo, invisible, però algo. En fa mal la camaaaa. No se si ma fet meés mal l'òstia o la vergonya que he pasat. Mestres estava en terra que han sigut segons que se m'han fet eteeernos he visto mi vida pasar. Ja pesava que no podria anar demà al partit de la selecció!! Que sustoooo.

És que jo sóc fan de la selección, porque somos los mejores del muuunndoooo. Y como esta no hay ninguna, en fa ràbia mil que la comparen el la selecció de l'antiga Iugoslàvia, perquè a banda del fet que les comparacions siguen horribles, mira com van acabar... antes eren Iugoslavos, però va haver un moment que no sabien que eren i eso les desconcentró tanto y dividió tanto sus fuerzas que... pos mira que pierden porque ahora son malos i mosatros els campions del món i eso es indiscutible. A vore si Estats Units també es desmenbren (encara que no són rivals jajajaja) En fins que m'haguera sabut un mal dels que no es curen en Gelocatil no anar demà al partit per varies coses: La primera és el fet de retrobar-me en vells amics (;-)), la segona complir una promesa que li vaig fer a la meua germana, no en su lecho de muerte però sí un dia d'estos normales que li vaig dir "Quan jugue la selecció prop anem fijo" (supose que seria en el subidón d'alguna vistoria de este nuestro equipo, el de España, ajajja) i tercera però no menos important és pegar-li quatre crits al Carlos Cabezas i dir-li que és maaaaaloooo. Pena que no estiga Garbajosa, pena o sort per a ell perquè la meua germana anava decidida a tirarse-li damunt a besar-lo. Feu el favor de gravar-me el partit, por lo que pueda pasar que igual mos trauen en plan "las xicas wapas de la grada" o en plan: "las lokas esas que no paran de insultar a Rajoy" perquè estarà Rajoy!!! Que fuerteee, ejem, ejem. Espere que no li pase res.

Continua fent-me mal la cama, però no pense fer-li cas perquè he quedat en el Sr. Viper per anar a vore La última Legión, jo fa dos mesos que l'he vist en V.O. però tinc curiositat per vore quina veu li han posat al Sr. Darcy, a més no esta gens mal de jefe romano... no sale del lago con la camisa blanca mojada, però se li veuen prou les cuixes, que des de la meua humilde opinión no estan mal, encara que les de Leonidas en molen més, bueno no sé si el que em mola més de Leonidas són les cuixes o les mans, esas manos que empuñan la espada con la que desmembra a los malos. En fin que me'estic posant tonta i que me'n vaig.

Per cert, el libro està mejor.

Miri

lunes, agosto 13, 2007